bancuri, glume, imagini, video, fun, bancuri online, bancuri tari, imagini haioase, videoclipuri haioase, distractie online Pe HaiSaRadem.ro vei gasi bancuri, glume, imagini, video, fun, bancuri online, bancuri tari, imagini haioase, videoclipuri haioase, distractie online. Nu ne crede pe cuvant, intra pe HaiSaRadem.ro ca sa te convingi.


Al Pacino îl înlocuieşte pe Robert De Niro într-un nou thriller poliţist

Posted by sergiu | Stiri | Saturday 27 February 2010 3:38 pm

Veteranul actor Al Pacino a acceptat să joace în filmul “Son of No One” – un thriller poliţist în care va juca şi Channing Tatum -, după ce Robert De Niro a renunţat la acest rol, informează Reuters.

Acţiunea acestui film, regizat de Dito Montiel, va gravita în jurul unui tânăr poliţist (Channing Tatum) – desemnat să patruleze în cartierul muncitoresc în care a crescut – şi a unui teribil secret care iese la suprafaţă, ameninţând să îi distrugă viaţa şi familia.

Terrence Howard, Ray Liotta şi Katie Holmes se află în diverse etape de negociere a contractelor pentru a fi distribuiţi în acest proiect cinematografic, produs de Nu Image/Millenium Films. Filmările vor debuta la New York, pe 22 martie.

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

soccerine Wordpress Theme