bancuri, glume, imagini, video, fun, bancuri online, bancuri tari, imagini haioase, videoclipuri haioase, distractie online Pe HaiSaRadem.ro vei gasi bancuri, glume, imagini, video, fun, bancuri online, bancuri tari, imagini haioase, videoclipuri haioase, distractie online. Nu ne crede pe cuvant, intra pe HaiSaRadem.ro ca sa te convingi.


Avatar – Acum la Cinema!

Posted by sergiu | Stiri | Friday 18 December 2009 6:16 pm

 

Cel mai asteptat film al sfarsitului de an, “Avatar”, se lanseaza astazi in Romania.
Regizorul laureat cu Oscar pentru cel mai bun film al tuturor timpurilor – “Titanic”, James Cameron, a conceput acest film in urma cu 15 ani. In acea perioada nu exista posibilitatea de a realiza viziunea sa. Insa acum, dupa circa 4 ani de productie, noul lui film “Avatar” ofera un nou gen de experienta cinematografica. Filmul ruleaza in Romania in format 3D si in formatul IMAX.

Pregatitiva pentru unica experienta ce o confera “Avatar”, filmul cu cele mai spectaculoase efecte de noua generatie in care tehnologia revolutionara inventata pentru a face acest film se pierde in emotia personajelor si ineditul povestii.

Distributia filmului ii cuprinde pe Sam Worthington, Zoe Saldana, Sigourney Weaver, Stephen Lang si CCH Pounder.

Avatar este o poveste din viitor, 200 de ani in viitor, unde Jake, un veteran de razboi paralizat, este trimis sa infiinteze o colonie umana pe planeta Pandora.

Aceasta planeta este locuita de o rasa umanoida, Na’vi, o civilizatie foarte veche care nu este incantata deloc de oaspeti. Scopul acestei baze este de a folosi cat mai multe resurse minerale de pe aceasta planeta luxurianta, si intre timp Jake se indragosteste de Neytiri, o localnica.

Locuitorii Pandorei au o proprietate foarte interesanta. Ei pot sa posede corpurile umane, luand infatisarea acestora, folosindu-le drept avatare, de aici vine si numele filmului.

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

soccerine Wordpress Theme