BluePink BluePink
XHost
Servere virtuale de la 20 eur / luna. Servere dedicate de la 100 eur / luna - servicii de administrare si monitorizare incluse. Colocare servere si echipamente de la 75 eur / luna. Pentru detalii accesati site-ul BluePink.


Doliu la Hollywood: a murit Heath Ledger

Posted by sergiu | Stiri | Monday 30 March 2009 8:46 pm

22 ianuarie va ramane zi de doliu pentru cinefilii din toata lumea: actorul australian Heath Ledger a fost gasit mort intr-un apartament din Manhattan, New York.In dormitorul lui, in apropiere de cadavru, politia a descoperit niste pastile, identificate ulterior ca fiind somnifere. Purtatorii de cuvant ai politiei new york-eze au vehiculat varianta supradozei ca posibila cauza a mortii, dar nimic nu a fost confirmat inca. Pentru informatii oficiale, se asteapta rezultatele autopsiei, care va fi efectuata in decursul zilei de 23 ianuarie.

Heath Ledger a fost gasit prabusit langa pat, in stare de inconstienta, de catre o menajera care venise sa-l anunte ca are programare la un masaj. Actorul avea 28 de ani si, in urma relatiei cu actrita Michelle Williams, a devenit tatal unei fetite, Matilda Rose. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale dramei “Brokeback Mountain”, in vara lui 2004, dar cuplul s-a despartit la sfarsitul anului 2007.

Heath si Michelle au ramas in relatii bune si se ocupau impreuna de cresterea fetitei. Dupa nasterea fiicei lui, Heath Ledger a declarat de nenumarate ori ca adora sa fie tata: “Este cea mai remarcabila experienta din viata mea. Mi-a depasit toate asteptarile.”

Cand a aflat ca fostul ei logodnic a murit, Michelle Williams – care filma la momentul respectiv in Suedia – a luat de urgenta un avion catre New York. Surse din anturajul ei spun ca actrita s-a declarat “devastata” de vestea primita.

1 Comment »

  1. Trackback by Anonymous — May 28, 2013 @ 9:44 pm

    payday kong…

    Use this type of financing to help you assemble good credit again and this will help to get you back again on the financial track you have to be on…

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

soccerine Wordpress Theme