BluePink BluePink
XHost
Servere virtuale de la 20 eur / luna. Servere dedicate de la 100 eur / luna - servicii de administrare si monitorizare incluse. Colocare servere si echipamente de la 75 eur / luna. Pentru detalii accesati site-ul BluePink.


Notes on a Scandal ( 2006 )

Posted by andrei | Liste filme | Wednesday 3 February 2010 11:48 am

Ecranizare dupa romanul cu acelasi titlu de Zoe Heller si doua dintre cele mai bune actrite ale momentului in rolurile principale – Cate Blanscheyt Judy Dench– acestea sunt atuurile productiei regizate de britanicul Richard Eyre ( Strange Beuty (2004)).

Filmul, urmarind structura narativa a cartii, se imparte in doua planuri – pe de o parte povestea de dragoste ce se infiripa intre profesoara Sheba Hart (Blanchett) si unul dintre studentii sai, un adolescent de numai 15 ani, Steven Connelly ( Andrew Simpson ), si prietenia dintre Sheba si mai varstnica ei colega de breasla, Barbara Covett ( Dench ). Ascunzand si dezvaluind in acelasi timp secrete, sentimente de iubire si de invidie, filmul este de fapt o cronica a singuratatii si a manifestarilor disperate ale acesteia.

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

soccerine Wordpress Theme