bancuri, glume, imagini, video, fun, bancuri online, bancuri tari, imagini haioase, videoclipuri haioase, distractie online Pe HaiSaRadem.ro vei gasi bancuri, glume, imagini, video, fun, bancuri online, bancuri tari, imagini haioase, videoclipuri haioase, distractie online. Nu ne crede pe cuvant, intra pe HaiSaRadem.ro ca sa te convingi.


Little Children ( 2006 )

Posted by andrei | Liste filme | Tuesday 2 February 2010 3:17 pm

Intr-o comunitate micuta din nord-estul Americii, Brad Adamson (Patrick Wilson) este centrul atentiei unui grup considerabil de femei maritate si nu numai. Toate il urmaresc de la distanta si ii sorb fiecare gest, mai ales cand Brad isi ia fiul de pe terenul de joaca. Chipes, afectuos si responsabil, el este visul oricarei femei.

Sarah (Kate Winslet) va fi aleasa lui, pe care ajunge sa o sarute si in compania careia petrece din ce in ce mai mult timp la piscina, unde amandoi isi supravegheaza copiii. Idila lor incepe sa prinda aripi pe fundalul unor suspiciuni care fac respectiva comunitate sa clocoteasca, in momentul in care isi face aparitia Ronnie (Jackie Earle Haley), un pedofil care s-a mutat de curand in cartier.

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

soccerine Wordpress Theme