BluePink BluePink
XHost
Servere virtuale de la 20 eur / luna. Servere dedicate de la 100 eur / luna - servicii de administrare si monitorizare incluse. Colocare servere si echipamente de la 75 eur / luna. Pentru detalii accesati site-ul BluePink.


A Mighty Heart ( 2007 )

Posted by andrei | Liste filme | Monday 1 February 2010 12:56 pm

“In munca sa, Danny s-a luptat sa stea departe de dogme, sa faca compromisuri. Nu a reprezentat o tara sau un steag, ci doar a urmarit adevarul. A fost cel ce a tinut o oglinda si a fortat oamenii sa se uite in ea. Care ar o alta cale mai buna de a respecta lumea?” (Mariane Pearl)

In cei 5 ani care au trecut de la moartea lui Daniel Pearl au mai murit 230 de jurnalisti aflati la datorie. Pe 23 ianuarie 2002, viata Marianei Pearl s-a schimbat definitiv. Sotul ei, Daniel, seful biroului din Asia de Sud al ziarului Wall Street Journal facea cercetari in legatura cu un terorist Richard Reid.Avea o intalnire cu un om de legatura si cand a plecat spre acea intalnire i-a spus sotiei ca probabil va intarzia la cina. Dar nu s-a mai intors niciodata. Infruntand moartea, calauzita fiind de spiritul neinfricat al lui Danny dar si de credinta in puterea jurnalismului, Mariane a hotarat sa scrie despre disparitia lui, despre efortul intens de a-l gasi, despre eventuala lui asasinare.

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

soccerine Wordpress Theme